+ 316 81988595
info@brasseriejolie.nl
Daalseweg 279, Nijmegen
Vaakgestelde Vragen

FAQ

Ja, dat kan altijd! Glutenvrij hebben we sowieso op voorraad. Met andere allergieën kan altijd rekening worden gehouden. Het is voor ons fijn als het van tevoren wordt door gegeven, maar dat is niet noodzakelijk. Dit kan via de telefoon of kan bij een reservering erbij worden gezet. Verder kunnen de broodjes met spelt of glutenvrij brood gemaakt worden en zijn er genoeg lactose en vegetarische opties op de kaart te vinden.

Rondom Brasserie Jolie zijn openbare parkeerplekken. Hier direct aangrenzend is betaald parkeren, de dichtstbij zijnde betaalautomaat is voor de Gall en Gall. Als je verderop de wijk in rijdt, na de rotonde, is het gratis parkeren. Op zondag is het sowieso gratis parkeren. Er is dus genoeg parkeergelegenheid rondom Brasserie Jolie.

Ja dat mag, zolang die gewoon rustig is en niet voor overlast zorgt mag die graag mee naar binnen. Honden krijgen bij ons altijd een bakje water!

De cadeaubonnen die wij accepteren zijn:

  • Restaurantkaart
  • Diner Cadeau
  • De Brasserie Jolie cadeaubon

Belangrijk: geef bij jou reservering aan met welke bon je komt.
De Brasserie Jolie cadeaubon kan voor elk bedrag gehaald worden en is onbeperkt geldig. Leuk om cadeau te doen!

Wij zijn woensdag tot maandag elke dag van 9:00 tot 17:00 geopend. Dinsdag zijn wij dus gesloten.

Via telefoon, onze mail of de website. Op onze website staat een contactformulier. Ook kan je ons via onze social media een berichtje sturen.

  • Ons telefoonnummer: 06 819 885 95
  • E-mailadres: info@brasseriejolie.nl
  • Website: www.brasseriejolie.nl
  • Instagram: brasseriejolienijmegen
  • Facebook: brasseriejolienijmegen

Dat kan. Je kan erop gokken om met een grote groep zonder reservering te komen, dan kan het alleen wel zo zijn dat we geen plek hebben. Grote groepen kunnen in overleg een reservering maken. Kom je met een groep groter dan 6 personen overleg dan even met het personeel of bel ons eventjes om zeker te zijn van een plekje.

Ja alle drankjes, broodjes en gebakjes zijn ook om af te halen. Je kan ter plekke bestellen en even wachten tot het klaar is. Je kan ook van tevoren bellen, dan staat het klaar als je het komt ophalen.
Bekijk hier het takeaway menu!

Ja dat kan, alleen mogen wij geen alcohol schenken. Je kan voor een groot gezelschap de ruimte besloten hebben als je bijvoorbeeld komt lunchen of high tea-en met een grote groep. Kosten worden in overleg besproken.

Ja dat doen wij ook. We doen borrelplanken, maar ook catering van avondeten, lunch, ontbijt en salades. Er zijn heel veel opties.
Catering kan bij jou op locatie of hier bij Brasserie Jolie.

Brasserie Jolie zit gevestigd op de Daalseweg 279 in Nijmegen Oost.

Ja onze high tea moet je minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Tot een dag van tevoren kan een high tea gewijzigd of geannuleerd worden. Als je op de dag zelf annuleert brengen wij 50% van de kosten in rekening i.v.m. met de voorbereidingen. Als je vegetarisch bent of een allergie hebt moet dit ook minimaal 24 uur van tevoren bij ons bekend zijn.